• header

Lid worden

Wat leuk dat u lid wilt worden van het IHW. Dit kan heel gemakkelijk door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Nadat u dit formulier heeft ingevuld, wordt u lid van de gezelligste vereniging van Nederland.

De contributie bedraagt

Persoonlijk € 62.50 per jaar.
Persoonlijk € 35.00 na 15 augustus van het lopende boekjaar.
Familie lidmaatschap € 77.50 per jaar.
Familie lidmaatschap € 44.00 na 15 augustus van het lopende boekjaar.
Donateur € 25.00 per jaar.

U ontvangt spoedig een factuur. Wanneer deze voldaan is, bent u officieel lid van het IHW en kunt u profiteren van alle voordelen zoals bijvoorbeeld, IHW Nieuwsbrief, IHW marktplaats en verschillende kortingen.

Schrijf je in als lid

 • * velden zijn verplicht.

Door aan te melden als lid van het IHW gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het IHW (statuten en reglementen zijn geplaatst op onze website).

Tevens gaat u akkoord met het vermelden van paard gegevens en fokker/houder gegevens (NAW) tbv publicatie in de IHW nieuwsbrief/Social media/IHW website/keuringscatalogussen.
Bij beëindiging van het lidmaatschap zal dit vóór 1 december van het lopende jaar schriftelijk aan het IHW Stamboeksecretariaat worden doorgegeven.

Volg ons op:

 • Hengstenkeuring

  Hengstenkeuring

  U kunt uw hengst aanmelden via het online formulier

  Aanmelden
 • Merrie en veulenkeuringen

  Merrie en veulenkeuringen

  Regionale merrie en veulenkeuringen

  Aanmelden
 • Verrichtingen keuring

  Verrichtingen keuring

  Hengsten/merries/ruinen

  Aanmelden

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.